Grila de ierarhizare a functiilor pe grade profesionale

In data de 27 mai, la sediul Ministerului Apararii Natinonale a avut loc o intalinre a reprezentantilor din structura de aparare, ordine publica si siguranta nationala, la care au participat si reprezentanti ai ANP.

Conducerea ANP si-a insusit pozitia comuna si unitara a institutiilor din sectorul de aparare cu privire la stabilirea grilei de ierarhizare a functiilor pe grade profesionale, prin stabilirea unor coeficienti minimi si maximi.
Mentionam ca in nomenclatorul functiilor specifice sistemului administratie penitenciare va fi aproabat prin hotarare de guvern, dupa adoptarea legii.
Cu prilejul aceleiasi intalniri a fost stabilita componenta slariului/soldei lunare, propunere agreata de conducerea Ministerlui Muncii, Familiei si protectiei Sociale care a participat la aceasta intalnire.
In Anexa 2 va prezentam propunerile sustinute de organizatiile sindicale din sistemul penitenciar. Coeficientii de salarizare prezentati in anexa sunt stabiliti pe functiile specifice din sistemul administratiei penitenciare.


Reclame

3 gânduri despre „Grila de ierarhizare a functiilor pe grade profesionale

  1. Ma fac profesor. Mai linistit, mai sigur, mai bine platit. Cica un profesor debutant poate ajunge si la 3300 ron. Muuuuuuuuuuuuuuuul mai bine!

  2. Oare cum au negociat cei de la S.N.L.P coeficientii de salarizare ai functiilor din sistemul penitenciar pentru ca, coeficientii propusi de A.N.P sunt cu 0,20-2,05 mai mari decat cei propusi de S.N.L.P.

Comentariile sunt închise.